nicepps.ro – din 27 februarie mai rapid!

Buna!

Am mutat azi site-ul nicepps.ro de pe serverele din SUA intr-un datacenter din Europa. Speram ca aceasta mutare sa imbunatateasca rapiditatea site-ului.

A crescut viteza cu care se incarca paginile (mai ales paginile de vizualizare online), cat si viteza de upload/download a fisierelor PowerPoint.

Daca observati orice neregula in ce priveste functionarea site-ului, va rugam sa ne-o comunicati scriindu-ne la Contact sau lasand un comentariu aici. Multumim!

Sa auzim numa’ de bine!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

  1. Aproximativ 20 de ore site-ul a fost inaccesibil. Cei de la Elvsoft mi-au comunicat ca domeniul nicepps nu mai are legatura cu ei, asa ca era foarte clar ca s-au intamplat oarece lucruri! In rest, toate bune si frumoase! Saluti!

  2. LOOOOOOL!

    Ma asteptam ca tu o sa fii primul care ne saluta, dar intreci orice asteptari: chiar nu ma asteptam ca o sa iei legatura cu elvsoftul! =)))))

    Da, a fost inaccesbil datorita schimbarii dns-urilor si a altor minuni. 🙂

  3. felicitari. Sa auzim de bine. Imi place sit-ul pt ca gasesc tot ceea ce ma intereseaza si pot trimite si prietenilor mei

  4. In sens + sau – ?

  5. Evident, pozitiv. 😛

  6. S.O.S.

    Las si aici un comentariu ,nu pot vedea pps ,cind deschid apar tot felul de patratele ,cifre Daca poate cineva sa ma ajute ,sa-mi explice de ce si cum sa procedez ca pina acum cind nu am avut probleme Multumesc ,Maria

  7. S.O.S.

    Las si aici un comentariu ,nu pot vedea pps ,cind deschid apar tot felul de patratele ,cifre Daca poate cineva sa ma ajute ,sa-mi explice de ce si cum sa procedez . Pina acum cind nu am avut probleme Multumesc ,Maria

  8. Pentru mine este imposibil sa deschi sau sa downloadez vre-un pps din cele primite in email. Sper ca maine sa fie rezolvata problema.
    Multzumesc mult pt tot ce faceti.

  9. MINUNAT,MA BUCUR PENTRU IMBUNATATIRI SI MULTUMIM . EU ACCESEZ PPSURILE (SUNT ABONATA ) SI MA DELECTEZ CU ELE ,CHIAR DACA CELE CARE NU SUNT NOI ,LE-AM MAI VAZUT .TRIMIT SI PRIETENILOR ,SI AM MULTI AUTORI PREFERATI ,DORU,BENDRIX,STELLA,ADITA,SI MULTI ALTII .APRECIEZ TOTI AUTORII SI LE MULTUMESC PENTRU MUNCA LOR DEDICATA PLACERII NOASTRE .SUNT EDUCATIVE,RELAXANTE SI FRUMOASE.LA 69 DE ANI CAT AM EU ,CRED CA FAC DIFERENTA INTRE FRUMOS SI NONVALORI.ALE ROMANILOR SUNT DEOSEBITE.SUCCES INAINTE .

  10. @Maria: „cind deschid apar tot felul de patratele” :: incerci sa deschizi un fisier ppsx/pptx cu un office 2003?

    @Marian Ionescu: s-a rezolvat? Posibil ca in zona ta sa nu fi fost propagate dns-urile.

    @jeni: multumim pentru cuvintele bune. 🙂

  11. si mie imi apar patratele si tot felul de chestii,din ce cauza?

  12. imi spune cineca ce i,niceppsro?ms mult

  13. nu pot vedea pps ,cind deschid apar tot felul de patratele
    de ce oare?

  14. corny si lavinia, dati-mi va rog niste exemple. ca sa pot verifica.

  15. Reusesc sa vizualizez pps-urile dar nu reusesc de 3 zile sa preiau nici unul. Imi apare si mie o coloana f. lunga de semne, in marea lor majoritate patratzele. Stitzi cumva care e cauza si cum poate fi ea eliminata ?

  16. Poti sa ne indici o prezentare la care ai problema asta?

  17. SOS

    BUNA ZIUA .EU NU STIU CALCULATOARE SI NU CUNOSC TERMENII PPSX/PPTX SAU OFFICE 2003 PENTRU VIRSTA MEA ACESTE PPS ERAU O BINECUVINTARE ACUM M-ATI INTRISTAT DE TOT . POATE MA PUTETI DESCURCA , MULTUMESC, MARIA

  18. incerc sa descarc pps-uri ca sunt frumoase,dar imi apar patratele si tot felul de semne,altceva nu pot explica,nu sunt chiar asa de bun in calc.

  19. Pt. Maria, Lavinia, Piacel, Corny
    Trebuie sa dati niste exemple concludente, punctuale! Administrator va va raspunde, insa trebuie sa stiti ca nimeni (in afara de voi) nu poate stii despre ce este vorba! Ce prezentari incercati sa vizualizati sau sa descarcati si nu merg?
    Maria – aceste prezentari care iti plac sunt deschise de un program. Este vorba de MICROSOFT POWERPOINT si in functie de anul cand a fost fabricat, are trecut si un an dupa nume (2003, 2007, 2010). Acest program sufera imbunatatiri din timp in timp. Exemplu – un fier de calcat, o masina de spalat, un televizor, etc. din ziua de astazi (2011) nu mai seamana nici pe departe cu cele de acum 50 de ani. Sunt mai performante. Asa si programele acestea. In occident unde totul costa bani, omul trebuie sa tina pasul cu noua tehnologie. Programul creat in 2007 stie sa deschida prezentarile create cu programul din 2003. Programul din 2003 nu stie sa le deschida pe cele create cu programul din 2007. Si atunci esti nevoit sa scoti banutii ca sa achizitionezi programul. Asta la ei, la noi exista piraterie desi nu mai avem flota de multi ani!
    Ce crezi, ai inteles? Programul din 2003 creeaza pps-uri, iar programul din 2007 creeaza ppsx-uri.

  20. Multumesc ,am inteles ,o sa chem un It-ist si totul se va rezolva Mi-au placut exemplele ,foarte plastic Eu am scris si la adm. ca nu pot deschide nici un pps Am incercat de zeci de ori si aceleasi patratele ma urmaresc Inca odata multumesc ,am un calculator nou ,inca mai platesc rate ,probabil ca este facut mai de mult Noapte buna si dumineca placuta ,Maria

    p.s.cel din 2011 ce creeaza? (sa mai invat cite ceva de la voi

  21. Am intrat pentru prima data pe acest site, sper sa-mi placa

  22. Superb comentariu, amuzant de la primul la ultimul cuvant! Ai fost la inaltime!
    Ma intorc la SOS-ul tau si-ti zic ca numai un cunoscator te poate ajuta, deoarece el va vedea la fata locului ceea ce tu ne spui in cateva cuvinte. Fara descrieri ceva mai amanuntite ar mai putea, cred, si clarvazatoarele de la OTV, DDTV sa rezolve misterul…
    Aceste patratele apar atunci cand fisierul pe care incerci sa-l „deschizi” este incompatibil cu programul care incearca acest lucru (adica „deschiderea” fisierului).
    Iti doresc bafta in rezolvarea problemei si sa stii ca nu pierzi absolut nimic! Daca vei intra pe Arhiva prezentari vei putea vedea toate prezentarile din LUNA/ZIUA care doresti.
    Cu stima,

  23. @Chris: nu vrei sa te angajam cu carte de munca?

    Lasand gluma, multumim pentru precizarile facute. 🙂

  24. Doamne ajuta. Multumesc Domnului ca fac parte acum din aceasta familie.Eu va consider o familie numeroasa si binecuvantata.Nu prea stiu ca la inceput multe dar acum prin comentariul de mai sus am inteles problema cu deschiderea multor mailuri ce cu le pot deschide.Am o mare rugaminte daca cineva ma poate lamuri cert cum se scrie corect numele lui IISUS si de ce? Sant ortodoxa si cineva mi-a atras atentia cand am dat o rugaciune si am scris cu,,,un singur I,,.D-zeu sa va tina mereu in echipa ,sa va lumineze mintile iar postul care a inceput sa va aduca iertare de toate lucrurile ce nu-i plac Domnului.

  25. Pps-urile se pot vizualiza si prin programul Viewer powerpoint 2007 sau 2010 care se poate descarca gratuit de pe net.

  26. Dupa ce se salveaza pps-ul in calculator, click dreapta pe iconita pps-ului, clik pe programul Viewer.

    Mult succes! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.