nicepps.ro – Lista contributori

Am creat o pagina in care se poate vedea o lista cu cei care au trimis prezentari PowerPoint. Lista este disponibila la aceasta adresa: http://www.nicepps.ro/lista-contributori

Daca unele persoane apar de mai multe ori este pentru ca au folosit mai multe adrese de email. Avatarele le-am afisat folosit gravatar. Cei care nu aveti un avatar asociat adresei de email, puteti folosi gravatar.com pentru a va seta avatarul.

Multumim lui Chris pentru aceasta idee.

Sa auzim numa’ de bine!

PS. Uitati-va si peste aceasta propunere: http://forum.nicepps.ro/inregistrarea-utilizatorilor-pe-site-t44.html

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. „Daca unele persoane apar de mai multe ori este pentru ca au folosit mai multe adrese de email.”
    OK, am inteles. Acum sa facem un studiu de caz concret. 1. Adriana (Adita) apare scris in acest fel de doua ori, cu un avatar verde (108 prezentari) si cu unul albastru (14 prezentari). Accesand oricare dintre cele doua, se va deschide o fereastra in care vei constata ca sunt 122 de prezentari! Apoi urmeaza ADRIANA(ADITA) – verde 140 + albastru 1 = 141. Continuam cu adrinana (Adita) – verde 14 + albastru 27 = 41. Cele 3 avatare albastre sunt identice (forma lor), de aici deduc ca este vorba de aceeasi adresa de e-mail. Cele verzi sunt la fel, in plus mai exista inca 4 la fel: ADRI (1), Adriana (2), ADRIANA U9XJ (1) si ADRIANA 9ADITA) (1). Deci?
    2. Acum ajung la Doru care are 682 de prezentari. Din ce este constituit acest numar? 324+1+334+2+21=682? Toti cei 5 de Doru sunt una si aceeasi persoana? Are 5 adrese diferite de e-mail? Asa mai zic si eu multilateralitate!!!
    3. Elena, este un prenume care are multe pozitii… Elena Tudose are nu mai putin de 12 aparitii diferite!!!
    4 La Sica ma opresc. Aici este o nebuloasa totala!
    P.S. Avatarul se poate muta si pe pagina unde apare numele persoanei si numarul de creatii trimise de respectiva persoana?
    Cu bine,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.