Fără aprecieri cu steluţe!

In ultimul timp am avut cateva plangeri privitoare la nicepps.ro, dupa cum urmeaza:

1. Unii autori sunt deranjati de aprecierea prezentailor folosind sistemul cu stelute. Am discutat despre asta atat pe blog (vezi: http://blog.nicepps.ro/2012/02/votarea-cu-stelute-clarificari/), cat si pe forum (vezi: http://forum.nicepps.ro/sistem-de-votare-a-prezentarilor-t33.html).

2. Unii dintre cei care ne trimit prezentari se plang datorita timpului lung necesar ca o prezentare sa fie acceptata. In sectiunea Intrebari frecvente este o intrebare care se referea la acest lucru. Aceasta asteptare se datoreaya faptului ca noi trebuie sa pregatim fiecare prezentare pentru vizualizare.

3. Unii au intrebat de ce unele prezentari se vad in pagina de vizualizare mai clar decat altele. Aceasta se datoreaza faptului ca unele prezentari nu se pot converti pentru vizualizare online (in general, prezentarile parolate).

Asadar, pentru a avea un site fara apreciere folosind stelute, cu acelasi sistem de vizualizare pentru toate prezentarile si unde sa nu trebuiasca sa asteptati atat de mult timp pana prezentarile sunt acceptate, am facut unele modificari pe www.power-point.ro.

Principala modificare pe care am facut-o este scoaterea stelutelor.

Lansam si o provocare: spuneti-ne ce sa mai facem pe acest site astfel incat sa fie fix pe placul dvs! Voi veniti cu sugestii, noi le implementam. Vom face astfel cel mai tare site de pps-uri.

PS. Despre power-point.ro puteti sa cititi si aici: http://blog.nicepps.ro/2011/04/power-point-ro-o-noua-versiune/

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.