Am renuntat la aprecierea cu stelute

Intrucat aprecierea prin stelute (de la o steluta pana la 10 stelute) a starnit uneori controverse, am hotarat sa renuntam la ea. Modificarile aduse sunt urmatoarele:

  • In pagina de vizualizare a unei prezentari in loc de posibilitatea acordarii unui numar de stelute, a aparut un buton „Imi place!”. Daca iti place o prezentare, dai click cu incredere. Daca te razgandesti, iti poti retrage aprecierea.
  • In „Contul meu”, sectiunea „Setari”, a fost eliminata setarea referitoare la primirea de aprecieri prin stelute, intrucat nu mai era relevanta.
  • Am adaugat multiple variante de ordonare/vizualizare listei de utilizatori. Vezi pagina Utilizatori
  • Intrucat lista de utilizatori poate fi ordonata intr-o multitudine de variante, am considerat ca este inutil sa mai pastram o pagina cu „TOP Utilizatori”.

Speram ca aceste modificari sunt primite macar cu acelasi entuziasm cu care au fost operate de catre noi. Sa auzim numa’ de bine!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Bună ziua, Admin, bună ziua tuturor!
    Acum totul este foarte clar. Posibilități multiple de a căuta un autor sau o prezentare.
    Iar faptul că am scăpat de steluțe, cred că este o ușurare pentru toți. Eu mă obișnuisem să nu mai dau importantă notelor, știind cine se ocupă cu acest lucru.
    Toți care lucrăm pps-uri, ne cunoaștem între noi, suntem colegi de ani de zile, știm cum lucrăm, ne apreciem munca, ne respectăm reciproc.
    Cred că sunt printre „veteranii” acestui site, am aproape 12 ani de activitate. Pot spune că acest colectiv mi-a fost ca o familie.
    Vă mulțumesc și vă respect pentru tot ceea ce sunteți.

    Cu stimă,
    Cristina G.

  2. Ma bucura ca noile modificari va bucura. Urmeaza altele, care speram ca va vor bucura la fel.

    Cat despre stelute, inca de la inceput de 2016 cine voia putea sa renunte la ele: http://blog.nicepps.ro/2016/01/aprecierea-cu-stelute-optionala/

    O zi excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.