Upload prezentare – imbunatatiri

Hello, lume!

Am facut ceva imbunatatiri in procesul de upload al unei prezentari. Principalul avantanj este ca acum aveti posibilitatea sa alegeti o imagine reprezentativa pentru prezentare.

Dupa ce completati titlul si categoria prezentarii, vi se cere sa puneti o imagine reprezentativa. Imediat ce alegeti imaginea, aceasta se va deschide intr-un editor foto si aveti posibilitatea sa alegeti ce parte doriti sa pastrati din imagine. Dupa ce alti selectat regiunea dorita, apasati butonul „Decupeaza imaginea”.

In continuare, ca si pana acum, completati restul de informatii cerute.

Am adaugat si o regiune de „Previzualizare”, dupa formularul de upload, astfel incat sa aveti posibilitatea sa revedeti informatiile.

Speram ca aceste modificari sa fie binevenite.

Avantaje:

  • Aveti posibilitatea de a alege voi insiva imaginile reprezentative pentru prezentari; asta ne scuteste pe noi de prelucrari manuale ale prezentarilor
  • Procesul de acceptare al prezentarilor va fi mult mai rapid, intrucat nu mai e nevoie de a le procesa manual.

Dezavantaje:

  • Componenta pe care o folosim pentru vizualizare online nu permite fisiere mai mari de 10MB; desi noi permitem in continuare fisiere de pana la 15MB, cele care depasesc 10MB nu vor putea fi vizualizare online, ci vor trebui downloadate.
  • Componenta folosita nu reda muzica; de asemenea pentru a urmari prezentarile cu muzica, vor trebui downloadate. De altfel, asta era si pana acum situatia in cazul fisierelor parolate.

Posibil ca vor aparea versiuni noi ale componentei pe care o folosim astfel incat aceste dezavantaje sa dispara, dar asta nu depinde de noi acum.

Pentru perioada care urmeaza, dorim sa renuntam la prelucrarea manuala a prezentarilor. Cum ziceam, speram ca astfel procesul de verificare sa fie mult mai rapid.

Sa auzim numai de bine!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.