Vizualizare prezentari cu muzica

Pentru ca o prezentare sa poata fi vizualizata direct in site, fara a fi downloadata, ea trebuie sa fie de maxim 10MB. Am scris despre aceasta atunci cand am adus modificari procesului de upload. Detalii aici.

Problema este ca nu la toate prezentarile care se pot vizualiza in site se aude si muzica. Prietenul nostru Helmut a facut o observatie valoroasa: daca fisierul audio inserat are sub 1MB, atunci muzica se aude si pe site. De asemenea, se pare ca pot fi mai multe fisiere audio inserate in slide-uri diferite; conditia este aceeasi: fiecare din fisierele audio trebuie sa fie sub 1MB. Multumim de observatii, Helmut!

Asadar, pentru ca prezentarea pe care o puneti pe site sa poata fi previzualizata cu muzica trebuie ca fisierul PowerPoint sa fie sub 10MB, iar fisierul audio inserat in prezentare sa fie sub 1MB. Aceste limitari sunt impuse de componenta pe care o folosim pentru previzualizare si nu avem control asupra lor.

Speram ca aceste informatii va sunt utile.

Sa auzim numai de bine!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Cu aceste reduceri nu o să obţineţi decât să aveţi o arhivă plină cu multe creaţii cu o calitate redusă pe unele paliere: mai puţine imagini care ar servi înţelegerii subiectului prezentat sau o claritate (video şi audio) deranjant de josă calitativ pentru a te „incadra” -tocmai acum când peste tot creşte cantitatea de biţi ai informaţiei fie ea vizuală, audio sau de text.
    Cum credeţi de cuvinţă, aţi ales între calitate şi cantitate. OK! Firesc ca Administratorul să ia deciziile care-i convin.
    Sunt convins că numărul celor care vor părăsii acest site va creşte, atât creatori cât şi „consumatori” de PPS. Eu vă urez succes pe viitor.

  2. Domnul meu,

    Daca citeati si linkul de la detalii, ati fi inteles ca nu am facut nici o limitare. In continuare se pot posta prezentari de pana la 15MB, ca pana acum. In articolul de fata, doar am dat niste informatii pentru cei care doresc ca prezentarile lor sa poata fi vizualizate in site, fara a fi downloadate. Limitarea de 10 MB, asa cum am scris, nu este impusa de catre noi! Mai mult, speram ca pe viitor cei de la Microsoft sa mareasca aceasta limita.

    In speranta ca ati inteles, va asiguram ca facem tot ce putem mai bine pentru ca sa aveti o experienta cat mai placuta pe site.

    O seara frumoasa!

  3. Liliana Enescu Radu

    Cred că trebuie mărit numărul de 40 MB pentru postare. Dacă nu, se vor îndrepta toți spre postare pe Youtube, ca mp4, cu muzică și derulare automată, unde mărimea postării este nelimitată.
    Liliana Enescu Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.